welkom
filosofie
werkwijze
profiel
coaching
training
contact
referenties

Coaching

Om uw doelen te realiseren en u persoonlijk te ontwikkelen kunt u als ondernemer, leidinggevende of medewerker behoefte hebben aan doelgerichte en persoonlijke begeleiding (personal coaching). Een coach fungeert als klankbord om uw persoonlijke groei te ontwikkelen. Of om te leren uw leiderschapsstijl optimaal te benutten. Ook effectiever leren communiceren  kan een wens zijn. Soms is het nodig om een goede balans tussen werk en privé te vinden om evenwichtig en stabiel te functioneren.
Bij individuele coaching staat úw vraag altijd centraal!  
 
Een coachingstraject verloopt aan de hand van duidelijk geformuleerde vragen en doelstellingen. Dit sluit naadloos aan op wie u bent, wat uw kwaliteiten zijn, welke talenten en waarden u heeft en wat uw drijfveren zijn. Samen leggen we de verbinding tussen u als persoon en het doel dat u wilt bereiken. We bepalen dat dit een reële basis is om verder te groeien.
De coachingsgesprekken geven inzicht en maken u bewust van uw zelflerend vermogen. Hierdoor leert u om constructief sturing te geven aan uw eigen houding en gedrag. U ontdekt de samenhang tussen denken, voelen, willen en handelen.

Alvorens een coachingstraject te beginnen ga ik een gesprek aan om de situatie te analyseren en vast te stellen of coaching zinvol is.
De vertrouwensrelatie met uw persoonlijke coach is het uitgangspunt van ieder traject.
Het spreekt vanzelf dat alle verkregen informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Een coachingstraject bestaat uit 6 – 8 gesprekken van elk
circa 1½ uur. Aan het eind van het traject vindt een evaluatiegesprek plaats. De gesprekken kunnen op iedere door u gewenste locatie plaatsvinden.

U ontvangt vooraf een duidelijk kostenoverzicht.

Mogelijkheden
Loopbaancoaching
Individuele coaching
Counseling
Executive coaching
Training en coaching on the job
Teamcoaching
Enzovoorts